Éder Krisztián interjú

A minap láttam egy interjút az M2 Petőfin Éder Krisztiánnal, amit gondoltam megosztok veletek, mert jó.

Éder Krisztiánt (alias SP-t) lehet szeretni és lehet gyűlölni, ez mindenkinek a magánügye. Azt viszont nehéz elvitatni tőle, hogy tehetséges fotográfus, aki karrierét ügyesen építette fel (és amelyet már előadóművészi karrierjén elkezdett). Mondanátok, hogy így könnyű? A lenti videóból kiderül, hogy annyira mégsem, hiszen nem csak Ti, Kedves Olvasók tekintettetek először úgy SP-re, mint “kornyikáló tinibálványra” (bocs!), hanem a szakma is, ezért Krisztiánnak bizonyítania kellett. Mára viszont ott tart, hogy elvégezte a MOME Fotográfia szakát, ő fotózta a Coca-Cola Kiss Happiness kampányát, fotóz számos neves divatmagazinnak, fotózta Mihalik Enikőt és Palvin Barbarát, …és épp elhagyja az országot. New Yorkba megy szerencsét próbálni, ebből az alkalomból készült az interjú.

Mi mindenesetre sok szerencsét kívánunk neki!

Az alábbi videó 30 perces, személy szerint hosszú idő óta ez volt az első félórás videó a neten, amit zokszó nélkül végignéztem. (Ha nem jelenik meg a videó, ide kattintva megnézheted)

 

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot