Augusztus 23-at véssétek a naptárba!

Aznap ugyanis KÉT nagyon várt bejelentés várható.

Az egyiket már tudtuk eddig is. Jön a Nikon fullframe mirrorless kamera, amiről számos fotót bemutattak már, és olyan is kiszivárgott, amin teljes egészében látszik a kamera valaki kezében. Többen mondják, hogy egy ormányos elefántra hasonlít. Szerintem meg nagyon designos, így kell kinéznie egy munkára tervezett mirrorlessnek. Remek méret, kényelmes markolat, és van rajta státusz LCD is.

Nikon-mirrorless-camera-leak Nikon-mirrorless-full-frame-camera-leak-2-768x513 Nikon-mirrorless-full-frame-camera-leak-close-up

Ezen kívül azonban lesz más is. A DJI fogja bejelenteni a várva várt Mavic 2 drónt, vagy drónokat. A júliusban elhalasztott See the bigger picture rendezvény ekkor fog zajlani. A DJI-hoz közel álló források azt állítják, hogy azért kellett még egy kis idő a cégnek, hogy be tudjon tankolni az új drónból, nehogy úgy járjanak az induláskor, mint a régi Mavic-kel, amire hónapokig kellett várni készlethiány miatt.

djimavic2lead

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot