Publikus a Fujifilm GFX-100s ára

Épp zajlik a PhotoPlus Expo New Yorkban, ahol kiderítették a jövendő 100 megapixeles Fuji árát.

A nemzetközi kiállításon a Cameta Camera nevű kereskedő cég interjúvolta meg a Fujifilm képviselőjét, melyben néhány részletet elárultak a jövőre érkező, 100MP-es Fujfilm középformátumról. Ez alapján az alábbiakat tudhatjuk:

  • 4K videót tud majd,
  • vázba épített képstabilizátor (IBIS) lesz benne,
  • új processzort kap,
  • várható ára 9.995 USD lesz, és
  • a Fuji úgy fogja hirdetni ezt a kamerát, amit csak fogsz és magaddal viszel fotózni bárhová, ellentétben más 100 megapixeles középformátumú kamerákkal, melyek leginkább stúdiókörülmények közti használatra lettek tervezve.

10ezer dollár, az kb nettó 2.6mio Ft. Ez mind szép és jó, csak sajnos ez a gép még mindig nagyon ronda :D Különös tekintettel a beépített portrémarkolatra, amit egész egyszerűen nem is értek, hogyan gondoltak.

Fujifilm-GFX-100MP-medium-format-camera2-2 Fujifilm-GFX-100MP-medium-format-camera3 Fujifilm-GFX-100MP-medium-format-camera3-2 Fujifilm-GFX-100MP-medium-format-camera1-2

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot