H.T.: Blognyitó

Most kéne valamit írnom ezen blog megnyitójához. Sok mindenről szeretnék e helyütt szólni a jövőben, de így első posztnak…hát egy jó ideje töröm a fejem, mit kellene. Írjak magamról? Nem hiszem, hogy túl sok embert érdekelne. Gyakorló fotós vagyok és tanuló is egyben, szerintem ennyi elég is. Ha valaki jobban meg akar ismerni, megtalálja a saját weboldalamat és blogomat, ezt itt nem kívánom különösképpen reklámozni.

Írjak arról, hogy miről fog szólni a Fotósarok Blog? Egészen pontosan én/mi sem tudjuk még. Az biztos, hogy egy általános véleménynyilvánító fórumot szeretnénk összehozni, ahol a szakma tájékozódhat, olvasgathat, vagy épp minimális szabadidejét pazarolhatja itt el, miközben az ügyfélre, modellre, barátra/barátnőre és egyéb élőlényekre/eseményekre várakozik (éljenek az okostelefonok!). Tájékozódhat a gyakorlott, profi fotós is, de tájékozódhat a kezdő érdeklődő is – talán nehéz feladat lesz, de mindkét tábor igényeit szeretném/szeretnénk kielégíteni. Nem titkoljuk, ez nem csak egy általános magazin lesz, hiszen az oldal a FotóSarok Vizuális Szolgáltató Központ egyik megjelenési felülete. De aki azt hiszi, hogy itt csak a FotóSarok tömjénezése fog zajlani, nagyot téved! Sokszor lesz szó a Saroktól független dolgokról, a szakmáról és annak mindenféle területéről a képelemzéstől/kritikától az élménybeszámolón, és az elméletei és gyakorlati tippeken át a technikai tesztekig, cuccok kipróbálásáról szóló szubjektív véleményig. Lesz minden, legalábbis első körben, aztán majd meglátjuk, a jövőben mire van igazán igény. Persze lesz FotóSarok tömjénezés majd, de csak indokoltan, és halkan – így négyszemközt – elárulom, hogy a Big Brothertől felhatalmazást kaptam a savazásra is, úgyhogy mindenki készüljön! Ha valami működik, e helyütt az egekig lesz magasztalva, ha nem működik, akkor kíméletlenül beszólunk! Ez itt a fotós megmondóoldal lesz, én meg a megmondóember hálátlan feladatát vállaltam magamra. Kommentekben várom majd a mélyen tisztelt Olvasók véleményeit, hozzászólásait a témához, mert ne feledjük, 21. századot írunk, webkettő, komjuniti, szmájli, LOL meg rulez ma az urak…

Jó olvasgatást!

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • Szia!
    Nehéz feladat valami jót, valami eltérőt készíteni. Remélem sikerül majd. Minden jóból a legjobbat!

    • Köszönet! Igyekszem/igyekszünk… :)