FotóSarok a VariDance produkción

Nem pusztán marketingduma az, hogy a FotóSarok egy “vizuális szolgáltató központ”. Merthogy azon túl, hogy fotózni lehet megtanulni, illetve műtermet bérelhetünk, képeket hívhatunk elő és felszerelést vásárolhatunk, a FotóSarok további vizuális élménnyel is szolgál hallgatói és partnerei számára. Vasárnap kerül ugyanis bemutatásra a frissen alakult VariDance tánccsoport “Montázs” című produkciója, ahol a FotóSarok hallgatói fotózási és – hogy rendkívül ál-tudományosan fejezzem ki magam – “vizuál-esztétikai” élményben és lehetőségben részesülnek.

Igen látványosak szoktak lenni ezek a modern tánc-showk, ezért mindenkinek bátran ajánlom, hogy jöjjön el, és nézze meg a VariDance táncosait, 2011 november 27.-én vasárnap, 18 órától a Honvéd Kulturális Központban Budapesten a Stefánia úton.

Kedvcsinálóként idézném a hivatalos kiírást, bónuszként pedig egy videó a VariDance-ről:

MONTÁZS – Fergeteges táncok

2011. november 27. 18 h

Honvéd Kulturális Központ

Vári Bertalan a hangulatok, érzelmek megjelenítője táncaiban. Ebben a darabban a magyar néptánc elemeit montírozza össze ismert táncstílusokkal úgy, hogy a látvány az újdonság élményével és erejével ragadja meg a néző figyelmét.

Ahogyan az élet ritmusa változik, ahogy a napok, az események, a hangulatok váltják egymást, ugyanolyan fordulatosan peregnek a válogatott muzsikával összeforrt műsor fejezetei is.
A MONTÁZS a korábbi Vári-koreográfiákhoz hasonlóan kortalan és határtalan „hét nyelven beszélő” táncprodukció: gyereknek és felnőttnek, hazai és külföldi nézőnek egyaránt maradandó élményt nyújtó szórakozás, jó kedvre derítő örömforrás.

 

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • Állati jó volt a Montázs!!! Dec 30-án is lesz előadásuk, kár kihagyni!