Így fog kinézni a retro Olympus

Már megjelent egy reklámfotó jellegű kép a neten a sok kiszivárgott részletfotó mellett. Kiköpött múltszázadi SLR csak épp tükör nélkül, digitális formában.

A képen látható reklámszöveg így hangzik:

Új digitális SLR korszak kezdődik. A filmes gépeket egy az egyben váltották le a digitális tükörreflexes gépek úgy, hogy a méret, a súly és a kezelőfelület változatlan maradt. A forradalmian új tükörnélküli kamera, az OM-D viszont kivételesen könnyű és kompakt vázzal rendelkezik. Elektronikus keresője lehetővé teszi a fotós számára, hogy azonnal, élőben lássa a szűrők hatásait, a színhőmérsékletet és az expozíciós szinteket. Fotózás közben valóban egy egyedi világot teremthetsz és kivételes minőségben örökítheted meg. A “világ” átváltozik valamivé, amit mostantól nem csak látsz, hanem részt is veszel benne.

Az OM-D egy úttörő, új digitális, cserélhető objektíves kamera azon emberek számára, akik “részt venni”, “alkotni” és “megosztani” szeretnének.

 

 A pletykák szerint a gép neve Olympus E-M5 lesz, az OM-D a széria neve, úgy mint a PEN vagy a Nikon 1. 16 megapixeles 4/3-os szenzor várható, 25ezerig tolható ISO, villámgyors kontraszt alapú autofókusz, 9fps sorozat. Meglátjuk, ígéretesnek és csininek tűnik…

UPDATE! ÚJ, TELJES KÉP A GÉPRŐL!

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot