Elköltöztek az Index Fórum Adok-Veszek topikjai

Meg merem kockáztatni, hogy a fotós társadalom fele az Index fórumán adta-vette a használt fotós felszerelést, pár napja azonban azt vehetitek észre, hogy eltűntek az Adok-Veszek topikok. Valójában nem tűntek el, csak elköltöztek, csakhogy erről nem igazán tájékoztatnak az eredeti fórumcsoportban.

A történet lényege valójában annyi, hogy a Fotó-videó fórumcsoport kiköltözött a Technika és használata főcsoportból – ahol eddig volt -, és önálló fórumkategória lett. Ezt az Inda (az Index.hu közösségi oldala) stratégiai okokkal indokolta egy mélyen elrejtett topikban.

Az új Fotó-videó fórumcsoportot tehát a forum.index.hu oldalon találjátok önálló fórumcsoportként, de itt van pár közvetlen link:

Index Fotó-videó főcsoport

A dolog tulajdonképpen ott hibádzik, hogy a Technika és használata főcsoportban még meghagytak egy Fotó-videó fórumcsoportot régi topikokkal, mintegy archívumként, ami megtévesztő lehet az arra járónak, hiszen csak annyit lát, hogy kedvenc, pörgős topikjai eltűntek. Remélhetőleg az adminok mihamarabb korrekt tájékoztatást adnak az arrajáróknak, mert a költözés óta a fenti, korábban pörgős topikok aktivitása töredékére esett vissza, ami azt jelenti, hogy az emberek jó eséllyel nem találják az új helyet.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot