Az elrettentő példák: youarenotaphotographer.com

Nem szokásom ilyen oldalakat ajánlgatni, de az alábbi weboldal elsöprő sikert aratott az ismeretségi körömben, ezért úgy döntöttem megosztom veletek.

A weboldal címe YouAreNotAPhotographer.com, ami azt hiszem mindent elmond. A világ talán legrosszabb fotográfiáinak masszív gyűjteménye, olyanoké, melyeket készítőjük a legtöbb esetben láthatóan nem viccnek szánt, még XY Photography logoval is ellátott, vagy épp XY Photography facebook oldalon publikált. Persze az oldal üzemeltetői ezeket ügyesen kitakarták. Érdemes a képek mellett olvasni a weboldal szövegezését, képcímeit, illetve olykor a képek mellett látható facebook kommenteket is.

Én sírtam a röhögéstől, de ígérem ez volt az első és utolsó ilyen jellegű cikk itt a blogon. :)

Ízelítőül néhány kép a youarenotaphotographer.com-ról. Kommentben írhatjátok, ki hányadik oldalig bírta nézni. Aki a huszonvalahányadikig eljut, egy videót is találni fog, de megkíméllek a kereséstől, a képek után betettem a kisfilmet.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot