Videószerda: Hátborzongató démonok a víz alatt

Ez a “hátborzongató” szó most amúgy is kelendő, immáron a FotóSarok Blognak is van Borsos-Blikkes főcíme. Viszont ez a fotósorozat valóban hátborzongató, nem csak bulvárbarokkos túlzás. Ben Wong UV fénynél fotózott és nagyot alkotott!

Ez a Ben gyerek tud valamit. Nyűglődünk itt a papírháttérrel meg a beauty dishel, és nem tűnünk ki a tömegből. Van aki víz alatti fotókkal próbálkozik, az elsők még érdekesek voltak, de a vízben “repülő” hosszú haj és ruha is kezd már elcsépelt lenni. Emberünk meg kitalálja, hogy UV fénnyel világítja meg alanyait a víz alatt, hosszú záridővel svenkel úszó embereket…egészen elképesztő kreativitás, az eredmény meg olyan, hogy csak annyit mondhatunk: “Ilyen nekem is keeeellllll!!!!” Persze nem tartom kizártnak, hogy egy Nikon D4 kaliberű gép kell már ehhez a fény”mennyiséghez”, mint amit Ben Wong is használt, hiszen ezek képek ISO 12.800-on készültek. BTS videó a lap alján.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot