Programajánló hétvégére: PHOTOEXPO 2012

Hétvégén azt mondják jó idő lesz. Ha ennek ellenére mégsem fotózol, akkor látogass ki hazánk legnagyobb fotós kiállítására és vásárára, a Photoexpo 2012 rendezvényre szombaton és vasárnap is.

A Photoexpo rendezvényt közép-európai szakmai kiállításként emlegetik, a Lurdy Ház Bevásárlóközpont első emeletén mintegy 1000 négyzetméteres területen több mint 30 szakmai kiállító vár legújabb, kipróbálható termékeivel, továbbá van lehetőség fotózni is, több helyszínen, gyönyörű modellekkel.

Az Alap belépővel több mint 20 fotós kiselőadást hallgathatsz meg, napi két alap és középhaladó szintű workshopon vehetsz részt, 3 berendezett fotóműtermet használhatsz. A szakmai belépővel a fentieken túl 12db egy órás szakmai előadást hallgathatsz végig profi szakemberektől, úgymint Nánási Pál (Magazinfotózás), Kecskeméti Dávid (Mélyvíz szabadúszóknak) vagy épp Dr. Erdős István az ELTE jogásza (Fotózással kapcsolatos jogi ismeretek) és még sokan mások. Ezen kívül három Prémium fotóműterem vár egyedi berendezéssel és 1,5 órás szakmai oktatással.

További információt, programleírást, jegyelővételt a Photoexpo weboldalán találtok.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot