Videószerda: Jerry Ghionis a világ legmókásabb esküvőfotósa

A mai videószekció egy ártatlan youtube-os szörfölgetéssel kezdődött. Aztán baráti videó-javaslatokkal. Íme Jerry Ghionis (igen, ejtsd “giónisz”), a világ talán leggyagyásabb és egyben az egyik legjobb és leghíresebb esküvőfotósa.

Jerry Ghionis Melburne-ben lakik…meg Beverly Hillsben is. 18 éve hivatásos fotós, 12 éve tanít fotográfiát, a világ 5 legjobb esküvőfotósa közt tartják számon. i.c.e. Society néven online oktatási szisztémát indított, ahová a világon bárki beregisztrálhat. Aki már látott tőle videót, harsány nevetését sosem felejti el. Ilyen röhögéssel nem csoda, hogy jókedvben telnek a fotózásai. Több videót is mutatok ma tőle, az elsőn rendszeres előadásait promótálja egy olyan interjúban, amin szakadtam a röhögéstől, teljesen átjön belőle a pasi személyisége. A második egy sorozat részlete, amiben láthatjuk, hogyan dolgozik. A harmadik videó pedig hab a tortán: egy Old Spice reklám-paródia Jerry módra.

De hogy nagyon ne térjünk el a lényegről, nézzétek majd meg a fentebb belinkelt weboldalát is, ahol gyönyörű esküvői fotókat láthattok.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot