Androidra is elérhető már a Snapseed, ráadásul ingyenes lett

Már nem csak iOS-re lehet telepíteni a népszerű fotóeditáló appot, ugyanis nemrégiben megérkezett az Android változat is, továbbá mindkét verzió már ingyenesen letölthető.

A Snapseed app gyártója az a Nik Software, amely többek közt a Color Efex Pro és Silver Efex Pro Photoshop és Lightroom plugin programokat jegyzi, illetve az a cég, amelyet nemrégiben bekebelezett a Google. Utóbbi ténynek köszönhető, hogy megjelent a Snapseed androidos változata, és mind az iOS verzió (mely eddig 4,99 dollárba került), mind pedig az androidos mostantól ingyenesen telepíthető a mobileszközökre. Elég nagy tudású program, szóval egészen meglepő, hogy ingyenes lett. Segítségével helyrerakhatjuk a fotóink színét, kontrasztját, vághatjuk vagy kiegyenesíthetjük őket, és az Instagramhoz és a Vignette-hez hasonlóan milliónyi effektet tolhatunk rá a “Vintage”-tól, a “Drama”-n át a “Grunge”-ig. Az egyes mozdulatokat, ha kell visszavonhatjuk, és rengeteg funkciót egyszerű “képernyősimogatással” működtethetünk.

Az Android változat itt tölthető le, az iOS verzió pedig emitt.

Alább egy rövid videó a program bemutatása gyanánt.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot