Újabb Máté Bence dózis a Spektrum TV-től!

Tavaly nagy sikert aratott a Spektrumon a Máté Bence életét bemutató, háromrészes dokumentumfilm sorozat. Itt a FotóSarok Blogon is az egyik legnézettebb cikkünk volt az ezt beharangozó írás. Jó hír, hogy tavaly a Spektrum gondolt az idei Karácsonyi ajándékra is, így ezúttal is kapunk Bence-dózist az ünnepek alatt.

A tévé ugyanis anno nem csak a háromrészes dokumentumfilm sorozatot rendelte meg a Láthatatlan Madárfotóstól és a profi filmes stábtól, hanem kértek egy 20x 3perces sorozatot is. Afféle Máté Bence szösszenetek jelleggel. Ezeket a 3 perces, új epizódokat az egyéb műsoraik között fogják leadni a két ünnep között, ami a legjobb módszer arra, hogy odakössék az embereket a csatornához, tekintve, hogy tavaly a Láthatatlan Madárfotóssal nézettségben verték a Natgeo-t és a Discoveryt is.

Nyilvánosságra is hoztak már egy előzetest Máté Bence akcióban címmel. Figyeljétek a Spektrumot, ha Bencére vagytok kíváncsiak!

Forrás: comment.com blog

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • Termesz

    Figyeltem de nem láttam. Mikor volt?