Nagy sikerrel zárult a Canon Fotóműtermek Hétvégéje

Vitathatatlanul sikeresnek mondhatjuk a Canon Fotóműtermek Hétvégéje rendezvényt. Több mint 200 fotós tette tiszteletét a FotóSarok stúdiójában.

Szombat reggelig mint regisztrált műterem fogalmunk sem volt, hogy hány emberre számíthatunk. Péntek délután ugyan már jöttek a kósza infók a rendezvényre jegyet vásárló hallgatóinktól, hogy az egyik legnépszerűbb műterem lesz a miénk, de még ekkor se volt pontos adatuk arról, hogy mire számítsunk. Ezúton is köszönjük a szervezőknek, hogy szombaton reggel szembesítettek vele, hogy olykor óránként 20-25 emberre számíthatunk, így a szombati nap kissé felkészületlenül ért minket. Átlag 15 ember látogatott el hozzánk óránként két napon keresztül. Szombati modellünk, Bognár Franciska hősiesen állta a több mint 120 fotós kereszttüzét, vasárnap Jaklics Lili érkezett váltótársnak.

A hozzánk látogató kb 230 fotós két napon keresztül a műtermünk szinte össze szolgáltatását kipróbálhatta, volt itt minden: gyönyörű modellek, egy Yamaha R6-os moci, füstgép, különleges tapéta hátterek, vagány fények, színfóliák és még sorolhatnám.

Azon fotósok között, akik regisztráltak nálunk a rendezvény ideje alatt, 50db 5.000 Ft-os ajándékutalványt fogunk kisorsolni a héten, amit tanfolyamra történő jelentkezéskor tudnak beváltani, vagy egy óra műterembérlésre használhatnak fel a nagyobbik, 72 négyzetméteres stúdiónkban teljes felszereltséggel, alap asszisztenciával. Erről minden regisztráltnak emailes értesítést küldünk.

Nagy volt a tumultus, nehéz így felszabadultan fotózni, ezért bátorítunk mindenkit, hogy látogasson vissza hozzánk, és próbálja ki egymaga, vagy kisebb kollektívába verődve a műtermünket, sokkal jobb nyugalomban alkotni, amikor a magunk ura vagyunk. Várunk vissza mindenkit szeretettel!

Canon Fotóműtermek Hétvégéje 2013
Canon Fotóműtermek Hétvégéje 2013

 

Canon Fotóműtermek Hétvégéje 2013
Canon Fotóműtermek Hétvégéje 2013

 

Fotó: Nagy József Navaho

 

Fotó: Hatvani István

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot