Jó fotósok mutassátok magatokat!

BigShot névvel új szekció indul a FotóSarok Blogon. Külföldi és magyar “Nagykép” galéria, ahová a Ti munkáitokat is várjuk!

Mint ahogy a VOLT Fesztiválos poszt leadjében már megpendítettem, BigShot névvel új rovat indul a FotóSarok Blogon, ahol bárki fotósorozata megjelenhet. Eddig is volt már erre példa, de most intézményesíteni szeretnénk a dolgot. A blog szerzői által válogatott képek is megjelenhetnek itt, de számotokra, Kedves Olvasók, a legfontosabb, hogy a Ti munkáitok is kikerülhetnek ide. Ha szeretnétek, hogy naponta többszáz, olykor többezer ember lássa a fotóitokat, küldjétek el nekünk. Lehet ez bármilyen kategória, divatfotó, természetfotó, riport, enteriőr, esküvő…akármi, a lényeg, hogy színvonalas munka legyen, és legalább 5db fotóból álló egységes sorozat legyen. A képeket tartalmazó cikk elején mindig feltüntetésre kerül a szerző neve és weboldala. A beküldött sorozatokat a blog szerzői bírálják el, az ő határozatuk dönti el, hogy megüti-e a kitűzött színvonalat vagy sem. A fotókat minimum 640px, maximum 1000px hosszabbik oldallal kell elküldeni a korecz.mark_kukac_fotosarok_pont_hu emailcímre, lehetőleg vízjel nélkül, ha mégis úgy döntötök, hogy logózzátok, az ne legyen zavaró a fotón. Íme néhány példa:

Rossz vízjelezés, elutasításra kerül, mert ront a fotó élvezeti értékén:

Elfogadott vízjelezés (nem ront a kép élvezeti értékén, de mutatja a kép készítőjét, tulajdonosát, pl alsó sarokban lévő felirat, logo, vagy a képelemekbe csempészett, igazodó felirat):

Várjuk a jelentkezőket! A képeket a blog BigShot rovatában való megjelentetésen kívül nem használjuk fel, nem adjuk át harmadik személynek. Az elutasított sorozat képeit töröljük.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot