Ingyen szoftver a DxO-tól

Ingyenesen letölthető október 31-ig a DxO Film Pack 3 szoftver a cég weboldaláról.

A DxO bemutatta a Film Pack 4 szoftvercsomagjukat, és ezzel egyidejűleg az elődöt, a Film Pack 3-at október 31-ig ingyenesen elérhetővé tették. Csupán csak az emailcímünket kell megadnunk érte, de ez rutinosabb nethasználóknál nem szokott különösebb fejtörést okozni. A Film Pack egy filmszimulációs szoftver, mindenféle analóg film színezetét, tónusvilágát, szemcsésségét lehet imitálni vele a fotókon, de ezek finom megoldások, ne számítsunk a manapság népszerű mobilos képmanipulálók kontármunkájára.

Október vége után a szoftver már nem lesz elérhető, és a jövőben sem frissíthetünk róla az újabb verziókra, de hát ajándék bornak ne nézd a fokát, ugye.

A képre kattintva elnavigálhattok a DxO és a Sony közös oldalára, ahol meg lehet igényelni a progit.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • dodi

    Ez csak próbaverzió vagy működik 31 napon túl is? Mivel kér tőlem kódot, amit a megadott email címre küldött levélben találok, de ilyen levelet nem kaptam. Előre is köszi a választ!

    • Teljes verzio, nekem megjott a level a koddal 5percen belul.

      • dodi

        Köszi a választ megpróbálom újra letölteni és másik email címet megadni. ;)

  • ZS

    Linket lehet kérni ?