Csodaszép az új GoPro 3+ promovideója

A GoPro bemutatta a Hero3+ modellt, ami az előd ráncfelvarrása, és szokás szerint meseszép reklámfilmet forgattak hozzá.

A GoPro Hero3+ elődjétől több dologban is különbözik. A csúcsmodelleket (Black Edition) összehasonlítva az új masina 33%-al élesebb képet gyárt, továbbá az optika minőségi hibáin is javítottak. A kameraház maga 20%-al kisebb lett, akkuja 30%-al tovább bírja, és olyan új funkciók jelentek meg benne, mint a SuperView 1080p 16:9 képarány (4:3-os képet nyújt meg széles vászonra), a Low-Light Mode ahol a kamera a fényviszonyoknak megfelelően állítja be az ideális képfrissítési rátát, valamint a WiFi sebessége négyszeresére nőtt az elődhöz képest.

Balra a Hero3, jobbra a Hero3+

Az eggyel alacsonyabb kategóriájú Silver Editionben a méreten kívül javult a framerate, FullHD módban is képes lesz már 60fps teljesítményre, HD módban pedig 120fps-re.

Úgy tűnik egyébként, hogy az elődmodellek is forgalomban maradnak.

Node lássuk azt a promovideót, melyet teljes egészében ezzel a kamerával rögzítettek (nyilván azért volt egy-két ügyes emberke, aki hozzátette a tudását rendezés, utómunka és vágás terén):

 

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot