Soha ilyen olcsó nem volt a Photoshop és a Lightroom!

3600 Forint havonta a két szoftver ha december 2-ig előfizetsz! Ha van EU adószáma a cégednek, akkor az ÁFA is lejön, így kb 3000 Ft. Ennyiért azért már csak megéri nem?

Az Adobe Black Friday Deal címszó alatt December 2-ig akciósan adja a Photography csomagot, amit eddig ennyi pénzért csak a CS3 vagy újabb dobozos szoftver tulajdonosok vehettek meg. Most mindenki számára nyitott a lehetőség. Csak be kell regisztrálni a Creative Cloudba és előfizetni havi bruttó 12,29 Euroért ezen a weboldalon. Ezért az árért jár egy Photoshop CC szoftver, egy Lightroom 5 szoftver, egy Béhance előfizetés, továbbá 20Gb online tárhely. Meg persze mindkét szoftver állandó frissítése.

Egyszerűen, jogtisztán. Ennél olcsóbb nem hiszem hogy lesz már, szvsz nincs értelme tovább várni!

UI: épp azon harcolok az Adobe Supporttal, hogy meglévő single-app előfizetést át lehet-e váltani erre. Első körben igenlő választ kaptam, de még nincs vége a történetnek. A cikk frissülni fog, hogy jelenlegi előfizetőknek milyen lehetőségeik vannak.

UPDATE: a szerződés feltételei között ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy az akciós ár csak egy évig érvényes, utána rendes áron megy tovább automatikusan(!!!) az előfizetés (hogy mi ez a rendes ár nem tudni, ugyanis a LR alap esetben nem szerepel a Creative Cloud szoftverei között, ergo nincs ára). 1 év után le lehet mondani, de 30 nappal előre kell jelezni az lemondási igényt! Ha ezt elfelejtjük, akkor az előfizetésünk automatikusan megújul!

 

 

 

 

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • Szabó Pál

    Ahogy olvasom, 12 hónapra garantálják is ezt az árat. Kérdés, hogy utána mi lesz? :)

    • Ha nem megfelelő ami utána lesz lemondod. 1 év a hűség csak. Gyanítom egyébként hogy marad ugyanez vagy lesz vmi más hasonló. Ez a húzás nagyok sok ügyfelet fog hozni nekik, olyanokat akikről eddig csak álmodozhattak. Márpedig ezeket meg kell tartani egy év múlva is.

    • Megkövetlek, aktuális info a cikkben :)

      • Szabó Pál

        tegnap előfizettem
        megdöbbenésemre magyarul fogadott a PS, szóval molyoltam vele vagy fél órát, mire rájöttem hogyan kell átállítani angolra :)
        (CC panelen át kell állítani a nyelvet, eltávolítani a Ps-t, majd CC újraindítása után megint letölteni)

  • Gekko

    Az sem rossz trükk rész, hogy automatikusan megújuló a szerződés. Csak a megrendeléstől számított 30 napon belül lehet elállni, ekkor visszakapod a teljes összeget.

    DE, ha átcsúszol a következő évre, megújul magától a hűséged, és hűségidő lejárta előtt való felmondásnál a fennaradó időre szóló előfizetési díj 50%-át kell kilépőnek fizetni.

    Vajon hányan lesznek úgy, hogy kötnek a cégükre ilyet, majd szépen elfelejtik az évfordulót és máris nyert az adobe az aktuális áron egy rakás pénzt, pláne, ha mégis kiszáll valaki, mekkorát szív majd az új éves árlistát látva.

    • Életszerű amit leírsz :D az nem életszerűbb hogy az Adobe a meglévő 150millió ügyfele mellé ezzel az akcióval szerez még 50milliót, sikerül az ilyen húzásokkal komoly szinten visszaszorítani a kaloz szoftvereket, magahoz kotnie azt a tobbmillio felhasznalot aki eddig kaloz szoftvert hasznalt, es egy ev multan majd foggal korommel kuzd azert hogy megtartsa oket? Nem eroszakkal atveressel aprobetuvel (ez nem magyarorszag) hanem onszantukbol hiszen mindenkinek jobb ez a felallas mint futni a pirate bay mukodtetoi utan. Annak a bizonyos cegnek meg jovore is kelleni fog a ps meg ket ev mulva is.

      • Gekko

        Logikusnak hangzik. Az Adobe oldaláról.

        Felhasználói oldalról, akkor is így van, hogy az akciós előfizetők nagy része ezzel a trükkel nem egy évre hanem minimum másfélre köteleződik el. Telefonon tudod lemondani a leírás alapján a lejáró év végén a szerződés automata hosszabbítását. Lássuk be, ki van találva, hogy belefuss a megújult a hűség, fizess többet, vagy kiszállót játékba. Sosem lehet tudni, hogy az aki konkrétan előfizette, egy év múlva is szeretné ugyan abban a cégformában.

  • Ez nem azt jelenti hogy megujitas utan is. Ennyi lesz? “After the first 12 months, we will automatically renew your contract based on the current price of the offering.”

  • Zsolti

    Ès ez valid – hivatalos akkor európaikènt is mint software vagy csak usa usereknek mint a múltban?

    • Igen itthonról is lehet. Van már ismerősöm aki megvette. Az Adobe magyar oldalán is kint van és a Pixinfón is írtak róla.

  • Ádám

    mennyi lesz az ára ha az akció le jár?

  • Zsolt

    Úgy néztem meghosszabbították dec.31-ig

  • Agáma

    Kedves emkorec!

    Előfizettem még 2013-ban erre a programban, az érdekelne, hogyan lehetne ezt most lemondani? Havonta vonják le a pénzt, de most már éves előfizetésnek minősül, aminek havonta vonják az árát, ugye? Sajnos az adobe oldalon elég homályos ez a leírás, hogy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatosokkal, semmi konkrét infó. :/

    • Szia, igazság szerint én a FotóSarok Blogot írom, szóval nem az Adobe embere vagyok, ügyfélszolgálatosa meg mégannyira sem. Az előfizetéseddel kapcsolatban az Adobe-t kellene keresned. Az ügyfélszolgálatuk egész jó, ha nincs kedved levelezni, egy csomó dologra van kérdezz-felelek leírást találsz az oldalukon. Itt például nagyon szépen leírják, hogy mi van akkor, ha a szerződéskötést követő első hónapban akarod lemondani (visszafizetik a lóvét), mivan akkor ha az egyéves hűségnyilatkozatnál köztes időben akarod lemondani (50%-os árát ki kell fizetni a hátralévő időszaknak), és mi van akkor amikor az egy év lejárta előtti utolsó hónapban akarod lemondani (egy Cancel plan nevű gombra kell nyomni az adminfelületen, ha belépsz a weboldalukon a profilodba): https://helpx.adobe.com/hu/x-productkb/policy-pricing/cancel-membership-subscription.html

      Ha valami nem tiszta, lehet velük akár chaten is beszélni, de azt már csak angolul.