Joe McNally workshop a közelben!

Nem tudod mit kérj Karácsonyra? Egy hetes Joe McNally workshopot a szomszédban? A Jézuska ideje, hogy másodállást vállaljon, ha bírni akarja az iramot!

2014. április 13-20-ig Európában fog workshopot tartani a híres-nevezetes Joe McNally, a Kapd el a pillanatot, a Nagy Villanás és a Tervezz a fénnyel c. könyvek szerzője, a világ egyik leghíresebb fotósa. Az esemény konkrétan egy hetes, Bécsben indul a történet, majd a csapat átutazik Prágába és végigfotóznak mindenféle híres helyszínt e két városban. Lesz külső helyszínen fotózás, lesz technikai oktatás és lesz képelemzés/kritika minden nap. Aki befizet annak biztosítanak résztvételt a workshopon, szállást, étkezést, transzfert, belépőket 8 napon, 7 éjszakán át.

Egyetlen aprócska pici probléma van csak a workshoppal…a beugró majd’ 4200 dollár, ami átszámítva közel egymillió Forint. :(

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • tom_67

    Nem semmi az ár… (attól még hogy elekadt a lélegzetem lehet hogy megéri) :)

  • Simon Zoltán

    Ha lenne ennyi pénzem szabadon, simán megérné. Egyébként ha mevnézed a szállás, utazás étkezés árakat, meg megnézel egy hazai pár órás fotóstanfolyam árát, meg azt hogy ezt ki tartja, simán megéri. Egy jó váz, vagy egy felsőkategóriás hosszú tele többe fáj.