Már megvásárolhatók a jegyek a 2. Fotóműtermek Hétvégéjére

Megnyitotta “kapuit” a rendezvény weboldala, 3800 Ft-ért már megválthatók a karszalagok a Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéjére, amellyel jelen állás szerint 14 budapesti műteremben vehetsz részt az ott zajló programokon. Többek közt a FotóSarokban is.

A rendkívül sikeres tavalyi első alkalom után a 2014. március 22-23. hétvégén ismét megnyitják kapuikat Budapest legnépszerűbb fotóműtermei, ahol két napon keresztül előadások, bemutató fotózások és természetesen rengeteg különleges fotózási lehetőség vár Téged is!

1 hétvége. 1 belépő. tucatnyi fotózási helyszín.

Erre a hétvégére érdemes leporolni a fényképezőgépet, feltölteni az akkumulátorokat és helyet törölni a memóriakártyákon, hiszen közel 20 helyszínen számos izgalmas fotótémát örökíthetsz meg. Gyönyörű modellekről készíthetsz portrékat, divatfotókat vagy éppen glamour képeket. Persze nem csak hölgyeket fotózhatsz műtermi körülmények között, hanem különböző tárgyakról, állatokról vagy éppen autókról is alkothatsz minőségi fotókat. A fotózásokat a műtermek vezető szakemberei is segítik, akiktől nyugodtan kérhetsz tanácsot és hasznos információkat.

Szívesen készítenél glamour képeket, de nincs hozzá modelled? Készítenél néhány ütős reklámfotót egy luxus autóról, de egy-két dolog hiányzik a projekthez? Vagy éppen kreatív tárgyfotókat készítenél és gyakorlott fotósokkal beszélgetnél? A tánctól az állatokig, az akttól az autókig szinte mindenféle téma fotózására volt példa az első fotóműtermek hétvégéjén, és nem lesz ez másképp idén sem. Rengeteg fotózás és élmény vár rád most márciusban is! Találkozzunk!

Jegyvásárlásért és a részletes programokért kattints ide!

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot