Galaxy S5-tel készült a PS Magazin divatanyaga és címlapja

Ezt is megértük: egy mobillal készült el a Pesti Stílus Magazin címlapja és divatanyaga. A legdruvább, hogy a címlapot viszonylag nagy felbontásban lehet megnézni a weboldalukon, és a minősége tényleg kifogástalan. Szavunk nem lehet már, hogy milyen kütyüket adnak a kezünkbe a gyártók.

Ezek után merjen csodálkozni bárki is, hogy sokan csak az okostelefonukat viszik magukkal nyaralásra, kirándulásra fotózni. A legújabb okostelefonokba olyan kamerák kerülnek már, amik minőségére még egy magazin divatanyagában sem lehet különösebb panasz. Nyilván a nagylátószögű fixobjektív azért behatárolja a lehetőségeket, de ettől még használható.

A PS Magazin aktuális számának címlapját, és The Future Starts Here című divatanyagát Trunkó Bálint fotós egy Samsung Galaxy S5 okostelefonnal készítette el, ahol a sminkes Ágoston Zsombor, a stylist Lakatos Márk, a fodrász Herczeg Csaba volt, a modell pedig a Baczay Dalma a VM Modelstől. Persze az egész a Samsung hivatalos támogatásával készült, tehát reklám, de szerintem nem sült el rosszul, a képek teljesen rendben vannak és a rövid promovideo is kifejezetten jó lett mellé.

A teljes divatanyagot, és a címlapot megtekinthetitek a PS Magazin oldalán, bár készüljetek fel, hogy a reklám miatt olyan “okosságok” vannak a cikkben, hogy “Az első kattintások után kiderült, hogy a Samsung Galaxy S5 simán felveszi a versenyt még a tükörreflexes gépekkel is”. Nézzük el ezt a Samsungnak és inkább örüljünk, hogy a mobilteló kamerája már ilyen frankó minőségű képeket készít.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • Azok a kollégák, akik még mindig csak a Mamiyára esküsznek, ezt jobb ha nem olvassák, mert még agyvérzést kapnak.