Nincs kétség már a 7DII érkezése felől

A múltkor még kilencvenvalahány százalék esélyre tippeltem a Canon 7D Mark II érkezését, szerintem mostmár van 100% is.

Sok pletyka jött már a 7DII photokinai érkezéséről, de a Canon igencsak vigyáz, hogy ne szivárogjon ki semmi infomáció, ezért nem sokat tudunk a gépről. Egy dolgot viszont nem tudnak eltitkolni, azt a pillanatot, amikor egy új gép elődmodelljének forgalmazását beszüntetik. Márpedig ez történt a Canon EOS 7D-vel, a Amazon a minap kitette mellé a Discontinued “táblát”, vagyis azt jelenti, hogy kifutott modell lett, ha a maradék készleteket felvásárolják, többé nem lesz újonnan kapható, magyarul nem gyártják többé. Ez a legbiztosabb jele annak, hogy jön az utódmodell, vagyis a – hírek szerint – 7D Mark II, bár már olyan információt is olvastam, hogy lehet nem is így hívják majd.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • Teljesen mindegy, hogy fogják hívni, csak jöjjön már és legyen olcsóbb a 6D-nél :D

    • X

      Jó lenne, de szerintem árban a 6D fölött lesz (vagy nagyon közel lesznek egymáshoz) Ha csak a fele igaz lesz annak amit eddig pletykálnak (új típusú szenzor, 1DX szerű AF, stb…) akkor alsó hangon is lesz kb. 500eFt min… Sajnos, mert én is erre a gépnek a bejelentésére várok :(

      • Tudom (illetve sejtem), de azért reménykedni még ér :)