Kamu, vagy igaz? Canon EF 11-24mm f/4L

Egy pillanatra felbukkant a neten egy L-es Canon ultranagylátó fotója, aztán hamar leszedték.

A CanonWatch.com pletykaoldal számol be a hírről, hogy egy japán weboldalon egy rövid időre feltűnt a Canon várva várt ultranagylátójának fotója. A képről látszik hogy a gyújtótáv 11-24mm, a fényerő fix f/4-es, és ez egy fullframe-et is kirajzoló, pirogyűrűs L-es optika, fix napellenzővel és hatalmas domború lencsével. Ahogy feltűnt a fotó, úgy hamar le is szedték, dehát a pletykaoldalak nem lazsálnak és hamar lementették, hadd terjedjen a hír. Nem hagyja elhúzni a Canon a Tamront? Vagy csak ügyes Photoshop trükk az alábbi kép? Szavazz!


Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • ill

    lehet, hogy lesz ilyen objektív de szerintem ez photoshop, első ránézésre is ez a megérzésem volt aztán a betűtípus a 11-24mm-nél, nem nagyon látok canon objektíven nem lekerekített vagy nem tompább hegyű 1-est, 4-est, fura az elhelyezkedése a térben a napellenzőnek a testhez képest+ a test is érdekes(színek, fények, felület a napellenzőhöz), persze lehet csak beképzelem

  • Rumos

    A legtöbb gyárilag készült canon kép a saját obikról is mind tiszta PS utólag, úgyhogy kb. az összes úgy néz ki mintha egy ügyes grafikus rajzolta volna őket. Ez nem jelent semmit.

  • Joc

    True.
    Plus it will be a welcome surprise even before December. New camera.