MacMester – tanácsadás és átvevő pont a FotóSarok szaküzletben!

Apple szakértő kollégánk, Feke László, akivel az évek során sok Mac és iPhone-iPad felhasználó találkozhatott a Duna Plazában lévő Apple üzletben, vagy az oktatóteremben, most már nem csak a Facebook oldalon várja ügyfeleit, hanem előzetes telefonos egyeztetés után üzletünkben is.

Apple számítógépek és mobil eszközök szakértői támogatása a FotóSarok szaküzletben!

Akik a Windows rendszerről váltanak OS X-re, vagy már rendelkeznek Mac számítógéppel, iPhone-nal, iPad-del, de szeretnék az ezekben rejlő lehetőségeket teljes mértékben kihasználni, vagy munkájuk során felmerülő kérdésekre keresnek választ, szoftveres problémákba ütköznek, szívesen segítünk.

MacMester átvevő pont a FotóSarok szaküzletben!

Lehetőség van a szoftveres javításra, fejlesztésre szoruló termékek leadására, majd a munka elvégzése utáni átvételére, illetve ugyancsak előzetes megbeszélés alapján a helyszínen történő gyors problémamegoldásra. Most váltott Mac-re, iPhone-t, iPadet vásárolt? Szokatlan az új operációs rendszer? Mire jó az Apple ID, iCloud? Használhatóak-e az eddig megszokott célszoftverek OS X alatt is? Milyen programokra van szükség egy-egy feladathoz? Hogyan juthatunk hozzájuk? Esetleg gondot okozott egy frissítés? Szeretné Apple termékeiben rejlő lehetőségeket 100%-ig kihasználni? Megannyi kérdés… Valaki mutassa meg, hogy kell ezt… SOS szolgáltatásunkat kiterjesztettük az Apple termékekre is!

További információért katt ide!

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot