BigShot Exkluzív: Nagy-Weiner Attila – Lords of Gravity

Megvan nekünk a saját Von Wongunk azt hiszem. Nagy-Weiner Attis megint nagyot alkotott, melyről csodás werkvideó is készült. Lássatok csodát!

Attila reklámfotós és grafikus is egyben, a képeit messziről felismerni, tán hiba is volt Benjamin Von Wonghoz hasonlítani, mert a stílusa inkább Adrian Sommelinghez és Dave Hillhez hasonlít. Rendszerint bonyolult kompozit képekben gondolkozik, külön fotózza be a szereplőket, a helyszíneket, olykor külsőben, olykor stúdióban, aztán zseniális grafikus munkával összeollózza a képeit, így létre jön a Weiners stílus.

Egyik legutóbbi munkája a Lords of Gravity akrobatikus kosárlabda csapattal készült, amiben a Red Bull is szerepet játszott. Ha jól látom összesen kettő kép készült, de ezért a két képért megjárták Rómát, Pisát, edzőtermet, skateparkot, stúdiót.

A stáb:

Fotós: Nagy-Weiner Attila (weinersphoto.com)

Videó: Madarász Attila

Modellek, stábtagok: Kata Purt, Greg Roe, Tamas Medgyessy, Benjámin Goy, ArtDistrict Visual Speaker, Botond Dajka, Csanád Borlay, Duka Ferenc Artur, Levente Pál, Trish McGeer

Íme a videó:

 

10683658_713529792054768_4004503883728893039_o

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot