Nagyszenzoros gépen dolgozik a Fuji

A Fujirumors legfrissebb információi szerint a cég nagyszenzoros MILC gépet csiszolgat a gyárában. A weboldal szerkesztőjének elmondása alapján ez a pletyka volt az első, ami megbízható forrásból érkezett, a jónéhány “új” és “anonymus” forrás után. Egy olyan forrásból, ami korábban is adott már megbízható fülest. Ettől még azért fogadjuk fenntartásokkal a hírt, pláne úgy, hogy a Fujifilm tervei szinte havonta változnak.

E pletyka szerint a Fuji már készíti elő a nagyszenzoros gépét, ám a forrás azt is elárulta, hogy ez minden csak nem sürgős jelenleg a cégnek, így a közeljövőben ne számítsunk fullframe MILC-re. Jelen állás szerint a fejlesztés még a kezdeti stádiumban jár, azonban a Fuji elkezdte kikövezni az utat az új masinának, ugyanis – állítólag – a legutóbb bejelentett XF objektíveket már úgy tervezték, hogy kirajzolják a fullframe képkört.

Utóbbi érdekes infó, egy ügyes Fujis ezt le tudná tesztelni házilag is.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot