Ben Von Wong Budapesten

Oké, kicsit átvágós a cím. Von Wong az (online)világ egyik legismertebb fotósa nincs Budapesten, csak a fotója. Ben ugyanis a Huawei legújabb okostelefonjának reklámját készítette, és ez a (mobil!)fotó látható többméteres valójában néhány helyen Budapesten. Nem véletlen ugyanakkor, hogy Bent kérték fel a kép elkészítésére, és az is elképesztő, amit a mai okostelefonok produkálnak.

A Huawei új telójának kamerája ugyanis épp olyan funkcióra képes, ami Von Wong stílusának megfelel. Hosszúexpós képeket lehet vele készíteni, Ben pedig a pirotechnikával fényfestős fotókban igencsak nagymester. A Huawei arra kérte a művészt, hogy készítse el a P8-as teló reklámfotóját…de magával a telefonnal. Igen, az a gyönyörű kép, ami pl a Baross téren és a Kosztolányi Dezső téren látható biza’ mobillal készült. Meg persze egy kisteherautóra való technikával, de a kép maga egy állványra tett, hosszú expóra állított mobillal.

IMG_1362

IMG_1363

Von Wong képe a Kosztolányi téren. Persze a Budai Várat és a Lánchidat már utólag tették mögé

 

Íme az eredeti kép:

01_Huawei_P8_FireRain-by-VonWong

photographer_benjamin-von-wong-creates-breathtaking-images-with-only-a-smartphoneItt pedig néhány videó:

Itt pedig az elmaradhatatlan werkvideó (elvileg elindul, csak nincs előnézeti képe):

 

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot