Facebook tipp Page-ek követéséhez

Számomra eddig ismeretlen funkciót találtam a Facebookon. A Page-ek feedjét.

Gondolom te is úgy vagy vele, hogy lájkoltál már egy rakás oldalt a Facebookon, ami érdekelt. Aztán jó ha 10%-ukkal találkozol az üzenőfaladon, és mára már nem is emlékszel, hogy miket lájkoltál korábban. A Facebook Page-ek üzemeltetőinek is meglehetősen bosszús tény, hogy a követőik 10%-a látja a posztjaikat fizetett promo nélkül.

Van azonban egy link a Facebook oldaladon, a baloldali linksáv legalján, melynek neve Pages feed (nálam angol a FB, magyarul vélhetőleg valami Oldalak üzenőfala, vagy hasonló lehet Oldal hírfolyam). Erre kattintva egy másik üzenőfalat fogsz látni, ahol nem az ismerőseid posztjai vannak egymás alatt, hanem a valaha lájkolt Facebook oldalak posztjai. Én úgy nézem, hogy egy sem marad ki innen, olyanok is látszanak, amelyeket ezer éve lájkoltál és azóta nem találkoztál vele.

Screen Shot 2016-02-10 at 20.04.26

Szóval ha voltak tehetséges fotósok, érdekes info oldalak és hasonlók, akikre kíváncsi lennél, itt figyelemmel tudod követni őket. Fölötte pedig a Like Pages (Oldalak kedvelése) linken találsz javaslatokat, meghívásokat és az eddig lájkolt oldalak listáját. Ha eddig nem nézted, meglepő dolgokat fogsz találni! :D

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot