Újabb MIDI kontrolleres weboldal indult

Elindult a midi2lightroom.com weboldal, mely angol nyelven mutatja be a MIDI kontrolleres Lightroom használatot és további extra szolgáltatásokat is nyújt.

midi

A magyar verzióhoz hasonlóan immáron angol nyelven is elérhető a MIDI kontrolleres Lightroom használat kiskátéja, ráadásul kibővítve. Az általános leíráson, bemutatáson túl elérhető egy fizetős PRO szekció, ahol az alábbi extra infók és szolgáltatások találhatók:

  • Lightroomhoz ajánlott konkrét kontrollerek bemutatása webshop linkekkel
  • Telepítési és konfigurálási útmutatók különféle kontrollerekhez (szöveges és videó tutorial)
  • Telepítési és konfigurálási útmutatók különféle Lightroom pluginokhoz
  • Letölthető és importálható mapping fájlok különféle pluginokhoz és kontrollerekhez
  • Nyomtatható, kivágható matrica layoutok különféle kontrollerekhez
  • Fórum és extra információk

A MIDI2Lightroom weboldal általános információs része, a legfrissebb híreket tartalmazó blogja ingyenes hozzáférésű, a PRO-szekció regisztrációja 8.99 dollárba kerül, mely 60 napig érvényes előfizetést és hozzáférést ad az extra tartalomhoz, mely a tervek szerint folyamatosan bővülni fog.

Az oldal linkje bekerül a FS-blog nyitóoldalon található linkgyűjteményébe, így szükség esetén ott mindig megtaláljátok majd.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot