FotóSarok Szakkör kiállításának megnyitója

Óbudán a Szellő utcai EGYMI Iskolában három éve kezdte meg működését a FotóSarok Szakkör, melynek elsődleges célja az volt, hogy a tanulásban akadályozott gyermekek biztonsággal tudják használni a komolyabb, félprofi fényképezőgépeket. A gyakorlás közben gyorsan kiderült, hogy néhányan kimondottan jó képi látásmóddal rendelkeznek.

Az így született munkákból készült válogatás már két, iskolán kívüli kiállításon is szerepelt. A legjobb fotók a Gézengúz Alapítvány országos fotópályázatán az első és második helyezettnek járó díjat is bezsebelték, a MAFOSZ által meghirdetett Diákfotó Pályázaton negyedik helyen végeztek.

A FotóSarok Szakkör jelenlegi és korábbi tanulóinak alkotásaiból nyíló kiállításnak ezúttal az Esernyős Közösségi Tér ad helyet. A képek a Szindbád Rendezvénytérben lesznek megtekinthetőek április 30-ig.

A megnyitó kezdete: 2017. március 30. 17:00

A kiállítást megnyitja: Tamás Ilona az Észak-Budapesti Tankerület vezetője
Tárlatvezetést tart: Eifert János fotóművész

A FotóSarok vizuális szolgáltató központ jelenleg is támogatja a projektet a nagyítások készítésével.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot