Oktatókat keresünk!

A FotóSarok Oktatóközpont tanári kara bővítése céljából oktatókat keres.

Ha az életed a fotográfia, netán valamely szakterületének vagy elhivatott űzője, továbbá érzed magadban a képességet, hogy a tudásod alapvető elemeit átadd az utókor számára, akkor csatlakozz csapatunkhoz, jelentkezz nálunk fotográfus szakoktatónak!

Képzési rendszerünk többszintű, az egyszerű alapképzéstől az összetettebb mesterkurzusokig fedjük le a fotográfia – tanfolyam keretében átadható  -tudásanyagának legjavát. Ha az általános fotográfiai ismereteket tanítanád, vagy épp a fotózás valamely szakágát, az egyformán megfelelő lehet, a lényeg, hogy a szakmai profizmusod mellett fiatalos gondolkodású legyél, modern szemléletű és közvetlen. Szakmai múltad és rutinod ellenére legyél képes “leereszkedni” a hallgatók szakmai tudásbéli szintjére, és érthetően elmagyarázni a soron következő tananyagot.

Cserébe stabil munkalehetőséget, fiatalos környezetet, kötetlen munkaidőt, versenyképes fizetést, műteremhasználatot és szaküzleti hátteret tudunk biztosítani.

Jelentkezés Pászti Lívia oktatásszervezőnél:

Screen Shot 2017-04-21 at 11.50.46

 

 

 

 

 

Jertek…!

Szerző: Korecz Márk

Főként reklámfotózásban és esküvői fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog alapító szerzője, a FotóSarok Oktatóközpont "kreatív kisvakus világítás" oktatója.

Oszd meg ezt a posztot