Szuper az új Logitech billentyűzet

A Logitech fotósok és grafikusok számára adott ki egy új billentyűzetet CRAFT néven. Zseniális a kütyü!

A fenti videón jól látható, hogy mi mindenre használható az új keyboard. Photoshopban történő zoomolásra, ecsetméret változtatásra, blending mode-ok váltogatására stb, de automatikusan felismeri, hogy milyen szoftvert használunk, így más területeken is jól jöhet, beállításait mi tudjuk egyénre szabni. A sarkában lévő tárcsa érinthető, koppintható és tekerhető.

A Logitech CRAFT októbertől lesz kapható, bár megkérik az árát, 200 dollárért vesztegetik majd. Cserébe legalább fémből van.

 

craft

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • grgyr

    Sok tuti billentyűzet van, aminek nincsen magyar kiosztása, félek tőle ebből se lesz. Ahogy laptopot is lehetne sok típusból az itthoni árnál jóval olcsóbban beszerezni US kiosztással…

    • Rufi

      Én az asztali gépek híve vagyok, de egyszer egy Apple Store-ban (Honoluluban) megkérdeztem és azt mondták, hogy felár nélkül kaphatok náluk magyar billentyűzettel Macbook Prot. Persze meg kell rendelni és nem tudom, mennyi idő lenne, amíg megjön, de megoldható USA-ban is a magyar billentyűzetes Macbook.

      • Rufi

        Egyébként ez a Logitech is nagyon tetszik, de én is úgy vagyok vele, hogy csak magyar kiosztással kéne és még ha lesz is belőle magyar, nem hiszem, hogy itt az USA-ban olyan rugalmasak a kereskedők, mint az Apple.

  • Joseph

    Van rajta egy tekero. Szuper. :D

    • “Photoshopban történő zoomolásra, ecsetméret változtatásra, blending mode-ok váltogatására stb, de automatikusan felismeri, hogy milyen szoftvert használunk, így más területeken is jól jöhet, beállításait mi tudjuk egyénre szabni. A sarkában lévő tárcsa érinthető, koppintható és tekerhető.”
      Szóval nem csak egy szimpla tekerő, hanem egy elég okos kütyü. Hasonló a Microsoft Surface Studiohoz kínált Surface Dialhoz.