Új Mavic drón érkezik hamarosan

A DJI már promózza a következő drónját, a jelszó “Adventure Unfolds”.

Alább látható a videó, a DJI legújabb teasere. A videó végén elárulják, hogy január 23-án mutatják be az új terméket. A klip végén meg is mutatnak egy kis részletet az új drónból, de csak annyi látszik, hogy baromi áramvonalas.

New-DJI-drone-teaser Screen Shot 2018-01-17 at 9.01.09

Szerintem a drón eleje látható a képen kissé oldalról fotózva. Mellé raktam a Mavicet ugyanilyen szögből (alul pedig a Spark), és kivilágosítottam az eredetit. Vélhetően a baloldali segédkamera látható, mely az akadályelkerülésért felel, továbbá a drón bal első karja, vagy már lassan inkább szárnya kinyitva, illetve a ház/test hátsó része felé valamiféle szellőzőrács-szerűség. Elég áramvonalas lesz, annyi szent. :)

compare

compare copy

 

A pletykák szerint ez a DJI Mavic Air nevezetű termék lesz, amit a Mavic Pro és a Spark közé tesznek. Ebből fakadóan gondolom kisebb lesz mint a Pro, és áramvonalasabb is (ahogy a mellékelt ábra mutatja), nomeg vélhetőleg olcsóbb is. Az összecsukhatós rendszer bizonyára megmarad, kiindulva a kampányjelszóból: “Adventure Unfolds”, vagyis a kaland kinyílik/szétnyílik/kibontakozik.

Íme a videó:

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot