Megvan az ára két nagyon várt FE objektívnek

Nemrégiben került bemutatásra a Tamron 28-75mm f/2.8 és a Sigma 70mm f/2.8 Macro ART. Árat azonban eddig nem ismertünk. Eláruljuk, nagyon jó árban kerül a polcokra mindkettő!

A Sigma 70mm f/2.8 DG Macro ART ára már itthon is ismert, köszönhetően a Sigma Magyarország tájékoztatásának. Információik szerint júniustól kerül a polcokra Canon és Sony-E bajonettel és bruttó 169.900 Ft lesz a javasolt kiskerára, ami nagyon barátságos, talán ez lesz a legolcsóbb ART obi. Nikon verzió egyelőre nem lesz belőle. Ami azt illeti, Sony fullframe-fronton autofókuszos makró jelenleg a Sony 90mm f/2.8 van több mint 300ezerért, illetve…illetve ennyi. A Samyang 100mm f/2.8 Macro van még hasonló árfekvésben mint a Sigma, de abban nincs AF. UPDATE: bocsánat, van még a Sony FE 50mm f/2.8 Macro, de az ugye jóval rövidebb gyújtótáv.

sigma70mmf28macrofeat

A másik várva várt optika a Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD. Előzetes tesztek szerint mind képminsőgében, mind pedig AF-et tekintve rendkívül jó darab lesz, és az ára is barátságosabb, mint a Sony alternatívák. A hazai forgalmazó tájékoztatása szerint júniustól lesz elérhető Magyarországon az üveg, és 249.900 Ft-os árcímkével teszik ki a polcokra!

tamron_28_75_body

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot