Sony hírek

Új fényképezőgépek, és függőbe helyezett f/1.2-es objektívek a Sonytól.

A Sonyalpharumors információi szerint a japánok augusztus végén nagy bejelentésre készülnek, állítólag két új kamera érkezik. Mindkettő APS-C szenzoros. A pletykalapnak egyelőre nincs információja arról, hogy ezek milyen kamerák lesznek, de volt már szó arról, hogy az A6500 kaphat utódot, és hogy bemutatnak egy A9-szintű tudással rendelkező, APS-C szenzoros fényképezőgépet.

Ezen kívül állítólag szeptemberben is érkezik egy harmadik kamera. Az A7S III-at szerintem még szeptemberben se várjuk, az csak jövőre jöhet.

Az elmúlt napokban továbbá az Amateur Photographer készített egy interjút a Sony egyik emberével, aki a Sigma 35mm f/1.2 ART említésekor azt nyilatkozta, hogy a Sony továbbra is úgy van vele, hogy ha jelentős igény lesz az f/1.2-es optikákra, akkor ők is meggondolják, hogy készítsenek ilyeneket. Egyelőre azonban az a cél, hogy a Sony objektívek relatíve kompakt méretűek és elérhető árúak legyenek.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • Laci

    Gondolom kivárnak mennyire lesz kelendő..