A Loupedeck CT bármilyen szoftverrel együttműködik már

A Loupedeck nemrégiben bejelentette, hogy kifejlesztették a Custom Profiles szolgáltatásukat, melynek révén a Loupedeck CT bármilyen szoftverrel együttműködik majd.

Az új funkció sajnos csak a Loupedeck CT-vel kompatibilis, a többi Loupedeck modellel nem. Lényege pedig, hogy mi hozhatunk létre szoftverprofilokat a Loupedeck kezelőfelületén, ami állhat billentyűparancsokból, szkriptekből, makrókból, egérmozdulatokból, linkekből, szövegből stb., ezeket a parancsokat, mozdulatokat pedig ráprogramozhatjuk a CT egy-egy gombjára, vagy potméterére. Ha nem akarunk ezzel magunk vesződni, akkor csak várni kell kicsit, ugyanis a saját profilját bárki feltöltheti a Loupedeckhez, amit mások letölthetnek, így idővel nyilván egy csomó szoftver különféle készre szerkesztett, egyedi profilja lesz letölthető és telepíthető a saját Loupedeck CT-nkre.

Ez azért nyilván kompromisszumos megoldás lesz a natív szoftvertámogatásokhoz képest, de simán működhet.

Az alábbi videóban speciel a Spotify kezelésére programozzák:

 

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot