Modern vakut mutatott be a Yongnuo

Felébredni látszik lázálmából a kínai Yongnuo: bemutatták az YN650EX-RF modellt, amivel igyekeznek tartani a lépést a konkurenciával.

Az új, Yongnuo YN650EX-RF vaku beépített LED modellfény-gyűrűvel rendelkezik a fővaku körül. A vakufej formája szokatlan módon ovális. A LED-ek száma 24db és finoman állítható a fényereje, így több mint egyszerű beállítófény. A vakuban 2.4GHz-es adóvevő található, ami a Yongnuo RF rádiórendszerével kompatibilis (RF602 és 603 egyaránt), továbbá TTL és HSS-képes. A kulcsszáma 60-as 200mm-en, bár a leírásban csak 28-105mm-es zoomátfogást írnak, így a kettő közül valamelyik adat kérdéses. AA-típusú elemekkel működik, ezekkel 2mp-es max újratöltési időt produkál, de egy külső akkuval ez gyorsabb is lehet. A fenti Yongnuo RF-en kívül támogatja a Canon-féle optikai vezérlést is.

Árról egyelőre nem tudni.

Yongnuo-Announces-Unusual-Oval-Shaped-Flash-With-Built-In-Modeling-Light-2

A cég egyébként a népszerű YN560-III vakunak is bemutatta egy új verzióját, fekete alapon fehér, tehát negatív kijelzővel. Furcsa, hogy miért nem az YN560-IV-gyel tették meg, hanem egy régebbi modellel.

yn560iii-negative

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot