Új Sigma objektívek jönnek Sonyra és L-bajonettre

Hamarosan új mirrorless objektíveket mutat be a Sigma E- és L-bajonettel.

Az egyik példány a Sigma 24mm f/3.5 DG DN Contemporary, ami egy picike fixobi lesz utazásokhoz, tájképekhez, rendezvényekhez. 10 lencsetag 8 csoportban, köztük egy SLD és 3 aszférikus lencse. Gyors AF motor az ígéret, időjárásálló kivitel, támogatja a DMF fókuszt Sonyn, és dedikált rekeszgyűrűje lesz. A objektív kupak mágnessel csatlakozik, a napellenző fémből lesz.

Sigma-24mm-f3.5-DG-DN-Contemporary-1

A következő, szintén aprócska, és vélhetőleg nagy sikerre számító optika a Sigma 35mm f/2 DG DN Contemporary, erről egyelőre csak annyit tudni a képe alapján, hogy fényerős, kisméretű fixobjektív, 58mm-es szűrőmérettel, dedikált rekeszgyűrűvel, és ez is megkapja az új, mágneses kupakot, mint a harmadik játékos, a Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary.

Sigma-35mm-f2-DG-DN-Contemporary-1

Ezek várhatóan olcsó, de jó minőségű fixobik lesznek, amik teljesítményben nyilván azért nem érnek fel a magasabb kategóriás Sigma Art objektívekkel.

Sigma-65mm-f2-DG-DN-Contemporary-1

Az alábbi képen látható az új mágneses kupak.

Sigma-lens-cap-1-768x1103

 

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot