Best of Balaton Sound

A múltkori VOLT fesztiválos ajánlóban megígértem, hogy ha lesz Best of Sound válogatás, leközlöm. Íme:

Az a helyzet, hogy ez a cikk meg volt írva már napokkal ezelőtt, de egyeztettem Balogh Zolival és Kálló Petivel a részletekről, és a publikálás mikéntjétől. Egészen addig húztuk a dolgot, míg a spottr-en meg nem jelent egy komplett válogatás, ami mindent visz, így meglévő cikk delete, új cikk létrehoz :)

A fiúk ismét kitettek magukért. A VOLT fesztiválos cikkben már írtam arról, hogy a Sziget Kft. Kálló Petit kérte fel idén, hogy mindenféle-fajta partyfotósok helyett állítson össze egy profikból álló fotós csapatot, akik dokumentálják a három nagy rendezvényt, vagyis a VOLT Fesztivált, a Heineken Balaton Soundot és a Sziget Fesztivált. Peti ütős kis csapatot hívott életre, melynek tagjai egytől egyik tehetséges fotóriporterek. Ugyan a rendezvényen nem a napilapok égisze alatt dolgoztak, de azért a miheztartás végett leírom ki kivel van: Kálló Péter (Metropol), Csudai Sándor (Magyar Hírlap), Bielik István (Népszava), Balogh Zoltán (szabadúszó), Botond Márton (szabadúszó), Szemerey Bence (szabadúszó)

Az alábbi fotóra kattintva nézhetitek meg a Balaton Sound termésének legjavát, egészen elképesztő a látvány! Ja és vigyázat, NSFW vagyis nem irodai böngészésre való válogatás!

Spottr BIGpix – Jössz a szandra?

De azért érdemes külön is megnézni a fiúk képsorozatait, hihetetlen jó mindegyik! Kálló Peti finoman negatív hangvételű válogatása a blogján található, átjön a fotókon, hogy Peti nem épp otthonosan érezte magát a Soundon. Balogh Zoli is hozta a formáját, az ő Best of galériája a Facebook oldalán látható. Csudai Sanyi képeit a Flickr oldalán láthatjátok, Botond Marciét a Facebook oldalán, Szemerey Bencéé szintén a Flickr oldalán található.

Folyt köv a Szigettel augusztusban.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot