Fotótanfolyamot Karácsonyra? Ugye nem rossz ötlet?

Szeretteid között van egy fotós, és azon gondolkozol, mit vegyél neki karácsonyra. Ismerős a helyzet ugye? Technikai kütyüben gondolkoztál, de nem tudod mi lenne jó, mi az ami kompatibilis, ráadásul ami tuti jó lenne, az több százezerbe kerülne. Mi lenne, ha a tudásához megfelelő képzést ajándékoznál? Egyszerűbb, mint gondolnád!

Írtam már korábban is őszintén a fotósiskolákról, ha még nem olvastad, ajánlom figyelmedbe. Egy jó fotósuli az a hely, ahol megmutatják az utat, amit ugyan a fotósnak magának kell végigjárni majd, de mindenképp a helyes irányra terelik. Egy hely, ahol fontos kapcsolatok, barátságok szövődnek, egy hely, ahol több neves fotós személyét, gondolkodásmódját, stílusát és szakmai trükkjeit is ellesheti a tanuló. Nem matekóra, itt egyszerre tanul és jól is érzi magát az ember, mivel hasonszőrűekkel van körülvéve.

Ha nem tudod mit ajándékozz fotós párodnak, rokonodnak, ismerősödnek Karácsonyra, válassz egyet fotótanfolyamaink közül! Ajánljuk figyelmedbe a Fotótanfolyam Utalványunkat, mellyel be is nevezheted őt egy az egyben, hogy már csak mennie kelljen, de ha csak az induló lökést szeretnéd megadni (értsd lelki és anyagi értelemben egyaránt), akkor erre is megoldást nyújt. Ez egy helyes kis papíros, amit az ajándékozott beválthat valamely tanfolyamunkra való beiratkozáskor.

Milyen képzések indulnak a közeljövőben? Lásd alább

Kezdés: 2013. január 7.

Kezdés: 2013. január 8.

Kezdés: 2013. január 25.

Kezdés: 2013. február 12.

Ha kérdésed van az utalványról vagy a képzésekről, érdeklődj az info@fotosarok.hu emailcímen.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot