Von Wong megint pirózik

Ezt a csávót nem lehet megunni. Benjamin Von Wong ismét egy új fotósorozattal és elmaradhatatlan BTS videóval rukkolt elő, ezúttal a divatfotózás keveredik a pirotechnikával.

Wong nem először kísérletezik a pirotechnikával. Bocs’, másképp fogalmazom: Wong nem először kísérletezik. Mindig pozitív értelemben vett “elmebeteg” ötletei vannak a srácnak. Nálam a prímet még mindig a vízalatti UV-s kísértetfotózása viszi, de a mostani sem rossz. Egy DAS névre hallgató francia pirotechnikussal dolgozott együtt emberünk, a fotózás ráadásul publikus volt, Wong meghívta rajongóit a helyszínre, bárki csatlakozhatott és segédkezhetett. Összesen 60 ember ment el megnézni, hogyan készülnek a fotók, ahol tűzzsonglőrködés, tűzokádás, multiexpo…minden volt. Leginkább kismilliónyi próbálkozás, mire összejött az a kép, amit szerettek volna, dehát ez már csak ilyen. Wong egyébként egy Nikon D800E-t használt a projekthez, és egy szem Nikon vakut egy áteresztő ernyővel. Két kedvenc képem után nézzétek meg a werkvideót. Von Wong a témában írt blogbejegyzését, valamint további fotókat és werk-képeket itt találtok.

 

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot