BigShot Exkluzív: Pápai József – Afganisztán

Azt hiszem a mai nappal bevezetem a BigShot Exkluzív kategóriát is a “különlegesen különleges” képeknek. Soha nem látott riportképek az afganisztáni háborúból.

A háború számomra kérdőjeles, bár ha a Wikipédiát vesszük alapul akkor 2001. október 7-én tört ki és napjainkig tart. Végülis idegen katonák lövöldöznek a helyiekkel immáron 12 éve, szóval ez még mindig háború.

Pápai József olyan fotókat küldött a BigShotba, amin először leesett az állam, majd kiderült, hogy itt nálunk jelenik meg először nyilvánosan. Ez bizony nagy öröm számunkra, pláne ilyen képek láttán. Először csak öt képet küldött Joci, de kértem, hogy ha van, jöhet még. Hát jött…. Azért látszik a fotókon, hogy nem az a klasszikus riporter szemszög. :)

Külön vicces, hogy a Facebook oldalán a háborús riportfotókon kívül szinte csak virágmakrókat és természetfotókat találni. Elgondolkodtató! Köszönjük Joci, hogy megosztottad velünk, a jövőben is várunk hasonló színvonalú fotókat!

Ha szeretnéd a saját munkádat is viszont látni a FotóSarok Blog BigShot rovatában, látogass el ide.

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot