SmallShot: Gedeon Ory – Zoloto

Aktuális sorozatunk egy Londonban élő magyar fotós, Gedeon munkája.

A rovatunk neve ugye BigShot, ahol tehetséges magyar és külföldi fotósok munkáit mutatjuk meg. Bárki jelentkezhet, aki úgy érzi megüti a BigShot mércéjét. A rovaton belül elindult a SmallShot szekció is, ahol fiatal, tehetséges, ámde még kiforratlan fotósok munkáját prezentáljuk. Ide került Gedeon is, személyes szubjektív véleményem alapján a fotói jó ízlésre utalnak. Ugyanakkor nekem az a meglátásom, hogy például bőrretusban még van hova fejlődni, főleg így, ha színvonalas divatfotók készítése a cél.

portfolio: gedeonory.com

model: Ana Plotnikova

Stylist: Orosz Gabriella

MUA: Rachel Dutton

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot
  • Joc

    Ugyes hangulatos szinvilag. Nem a bor retusa gond. Inkabb az a plugin amit reereszt mindegyik fotora. Kodakos kekes szinvilagbol gondolom. A bor foltokban beeg es nagyon bronz szinu. Mint napsutesben a deritolap arany felevel deriteni.
    Na mindegy. en ehhez nem ertek. De igazad van. Ugyes.

  • A divatfotózás is olyan, mint a foci. Mindenki ért hozzá! Már az elején el kell dönteni, hogy mit szeretnénk eladni. A ruhát, az órát, a fehérneműt, vagy netán a kiegészítőket? Ennek megfelelően kell megválasztani a modellt, a kompozíciót, színvilágot, stb.
    Nekem eléggé esetlegesnek tűnik ez az anyag. A srác ledokumentált egy lányt és igen, ráhúzott egy effektet és kb ennyi. Ezekből a képekből csak az derül ki, hogy nem képzett divatfotós. Bocs, de őszintén így gondolom.