Megújult a FotóSarok Blog!

Több mint három év után új design kapott a FotóSarok Blog, mely – valljuk be – jóval trendibb lett, mint az előző volt. Igyekezünk azért némi arculati vonásokat megőrizni rajta.

Az új design – mégha elsőre kissé összetettebbnek tűnhet – átláthatóbbá teszi az oldalt, hiszen a nyitóoldalon az összes blogkategóriából találtok ízelítőt, mindenhonnan legfrissebb cikkeket, videókat, teszteket és hozzászólásokat mutatja.

A legfrissebb posztok a Hírek rovatból mindig a fejlécben lesznek, alatta baloldalt pedig az összes rovat legfrissebb hírei. A videók szekcióban olyan cikkeket találtok, melyekben videókat mutatunk be, a nyitóoldalról meg lehet nézni a csak a videót is, de a címre kattintva megnyílik a videóhoz tartozó cikk is.

Egy egy megnyitott cikk esetén a fejlécben egy keskeny hosszú fotó jelenik meg, ide sajnos nagyfelbontású kép való, de nem volt kedvünk az eddigi 800+ cikkünkben kicserélni a kiemelt fotót nagyfelbontásúra (sokszor nincs is), így kérjük nézzétek el nekünk, hogy a legtöbb eddigi cikk fejléc fotója pixelesen fog megjelenni. A jövőbeni cikkeknél már figyelünk majd a fejlécfotó minőségére.

A Tesztek rovatban értékelések is lesznek, 1-5 csillagig, visszamenőleg pár cikket “beértékeltünk”, ezek eredményét az oldal alján találjátok.

Kiemelt helyet kapott a nyitóoldalon a BigShot rovat, küldjétek a képeket!

Az oldal mobilon és tableten is kiválóan muzsikál, kijelzőmérettől függően egyre inkább összenyomódik az oldal, mobilon már egymás alatt lesznek a cikkek és a szekciók.

Alább látható a nyitóoldal teljes valójában, továbbá a kategória oldalak, tetejükön szintén két kiemelt cikkel, melyek mindig a legfrissebbek. (UPDATE: időközben változott a háttérkép :) )

ujwebold2

ujweb-cat

 

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot