BigShot: Geri Tibor divatfotói

Kicsit elmaradt a BigShot rovat, bár teszem hozzá, senki nem is jelentkezett. Eddig. De most itt van nekünk Geri Tibor, aki divat- és portréfotózásban utazik. Tibi egy fotózásból küldött sorozatot, de jobban láttam, ha a portfóliójában én válogatok ki egy adagot. Fogadjátok szeretettel!

Tibor így írt magáról:

Geri Tibor (egyelőre) hobbi fotográfus vagyok. Körülbelül 9-10 éve foglalkoztat a fotózás, azon belül is portré/divat kategóriában szeretek tevékenykedni. Ez a 10 év leginkább esztelen kattintgatásokkal telt, és az utóbbi fél évben sikerült komolyabb fejlődést elérnem úgy szemlélet, mint edit kapcsán. Az utóbbi időben sikerült elérnem, hogy több modell ügynökségnek is készítek editorial sorozatokat azon modelleik közreműködésével, akiknek még nincs elég portfóliós anyaga. Sminkben a feleségem segít mindig, amiért nem lehetek elég hálás. :) A célom az volna, hogy high fashion kategóriában tapasztalatot szerezzek és folyamatos fizetőképes munkákat is, továbbra is a feleségem közreműködésével.

Képei itt találhatók meg:

https://instagram.com/geri.tibor.photography

https://geritibor1987.wixsite.com/tiborgeri

Ha szeretnéd a saját munkádat is viszontlátni a FotóSarok Blog BigShot rovatában, látogass el ide.

bigshot 1

bigshot 2

bigshot 3

bigshot 4

bigshot 5

bigshot 6

bigshot

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot