Zseniális utómunkaszoftver érkezik drónfotókhoz

A Skylumnál előrendelhető kedvezményes áron az AirMagic nevű, teljesen automatizált képfeldolgozó szoftver, mely mesterséges intelligenciát használva képes mindenféle drónfotót látványosabbá tenni. A videó alapján elég ígéretesnek tűnik.

A Skylumon érezhető, hogy másképp gondolkoznak, mint más RAW-feldolgozó és egyéb képmanipuláló szoftverek gyártói, ez már a Luminaron is meglátszott. E modern szemléletet tükrözi az új szoftverük is, az AirMagic, melyet kifejezetten drónfotók utómunkájához fejlesztettek. A szoftver AI használatával pofozza helyre teljesen automatikusan a drónfotókat, melyre aztán ráereszthetünk különféle preseteket (ún. Style-okat) is. A program önállóan, illetve Photoshop vagy Lightroom pluginként is működni tud, továbbá kezeli a RAW fájlokat is. A képeket egyenként és kötegelve is feldolgozhatjuk vele, a kész képek exportálása pedig JPEG-en kívül történhet tömörítetlen formátumokba is, mint a TIFF vagy a PSD.

A szoftver március 20-ig 39 eurós kedvezményes áron előrendelhető, mely ár a progin kívül számos egyéb terméket is magába foglal, úgymint drónfotózással foglalkozó eBook (19 dollár értékben), drónfotós video-tanfolyam (74 dollár értékben), egy AirMagic Style (12 dollár értékben), továbbá egy 40 dollár értékű Lume Cube kupon, ami egy drónra szerelhető világítóegység. Mindez 30 napos pénzvisszatérítési garanciával, amennyiben nem nyeri el a tetszésünket a program.

Nem csak a számok, de az alábbi videó is magáért beszél:

Kapcsolódó cikk:

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot