Nem az a Sony jön hamarabb, amire gondolnál

Kiszivárgott egy megbízhatónak mondott pletyka a Sonyalpharumors.com-on, ami elárulja, hogy melyik fullframe kamera lesz a következő idén.

Az Alpha-széria következő gépe sokak szerint a videóra kihegyezett A7S III kell legyen, hiszen ennek cseréje a legidőszerűbb. Most azonban kiderült, hogy nem az “S” lesz az a gép, amit a Sony idén ősszel – a pletyka szerint vélhetőleg szeptember folyamán bemutat -, hanem a A9 II, vagyis a zászlóshajó masinájuk II. generációja.

A pletykaforrás csak annyit árult el a gépről, hogy “revolution”. Sokat hallottuk már ezt a szót az elmúlt hónapokban, de úgy gondolom, hogy a Sony nem fog csalódást okozni. Az A9 most kapott komoly firmware frissítést, általa az autofókusza még jobb lett mint volt. Ha a Sony ennek ellenére bemutatja a II. generációt, akkor abban valami olyan technológia lesz, ami megéri a generációfrissítést. És hát az összes kameragyártó már a jövő évi Olimpiára készül a csúcsgépeivel.

Sony-a9-mirrorless-camera-620x476

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot