Top 10 poszt 2013-ban

Idén sem maradhat ki az év végi visszatekintés. Igaz még csak december 20-a van, de az alábbi lista nem valószínű, hogy változni fog.

Szívemnek kedves, hogy az általam legkomolyabbnak és legfontosabbnak tartott poszt lett a legnépszerűbb is egyben, ráadásul külön öröm, hogy ez nem fordítás, nem külföldről átvett cikk, hanem saját tollból ered. Volt is nagy visszhangja, 200+ komment, közel ezer Facebook Like érkezett rá, amire még nem volt példa itt a FotóSarok Blogon. Konkrétan 9000 ezer egyedi látogatást számolt az Analytics ennél a cikknél. A második helyezett bulváros téma, Brad Pitt és Angelina Jolie neve produkálta az egy nap alatt legtöbbször megtekintett poszt rekordját, ugyanis a cikk publikálásának napján több mint 6000 ember néze meg. A harmadik helyezett klasszikus, sokan voltatok kíváncsiak, hogy mit tud a Canon idén bemutatott üdvöskéje, az EOS 6D.

Íme a FotóSarok Blog Top 10 – 2013 listája:

  1. Mennyit lehet elkérni egy fotózásért?
  2. Brad Pitt nem csak divatból Leicázik
  3. Teszt: Canon 6D vs. 5DII vs. 5DIII
  4. A fekete-fehér konvertálás művészete
  5. Hogyan fotózzunk buliban?
  6. Top 10 kifogás képlopáskor
  7. A fotózás nem társkereső szolgáltatás!
  8. Turisták DSLR-rel
  9. Fotós, mint vállalkozó? Mielőtt belevágsz, jó ha tudod!
  10. Teszt: Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM
Köszönjük a figyelmet minden kedves Olvasónknak! :)

Szerző: Korecz Márk

Reklámfotózásban és vállalati fotózásban foglalkoztatott alkalmazott fotográfus, a FotóSarok Blog, továbbá az egyetlen stúdióvilágítással foglalkozó, hazai blog alapító szerzője.

Oszd meg ezt a posztot